Bakgrundsbild

Tillgänglighet förbundskansli

Bygdegårdarnas Riksförbund arbetar för tillgänglighetsanpassade allmänna samlingslokaler över hela landet. Det gäller även för dig som besöker vårt kansli på Stadshagsvägen 6 i Stockholm. Här beskriver vi hur tillgängligheten är.

Parkering

Om du har parkeringstillstånd finns två parkeringar relativt nära vårt kansli. En parkering finns längst upp på vägen som följer fastigheten (Welanders väg 7). Den andra ligger något längre bort om du kör förbi kansliet (John Bergs plan 6). Ytterligare parkering finns om du följer Stadshagsvägen.

Entré

Entrén har två trappsteg upp från trottoar. Vid behov har vi en mobil ramp. Hör av dig så lägger vi fram den (vi får inte ha den permanent eftersom det är trottoar utanför entrén). Ytterdörren saknar dörröppnare. Kontakta oss om du behöver hjälp: Våra kontaktuppgifter >>

Hissar

Hela kansliet ligger på samma plan, vilket betyder att det inte är några nivåskillnader inne i lokalerna. Trösklar in till samtliga rum.

Toaletter

Alldeles innanför entrén finns en tillgänglighetsanpassad toalett (enligt de gamla måtten, vilket innebär att det inte är möjligt att ta sig in med större eldriven rullstol).

Ljud

Vår stora konferenslokal (med plats upp till 30 personer) har ett ljudsystem samt en hörslinga. De övriga utrymmena är mindre mötes- eller konferensrum där ljudsystem inte kommer finnas.

Kontaktuppgifter

Hör gärna av dig till kansliet inför ditt besök.
Våra kontaktuppgifter >>

Datum för dessa uppgifter

Ovanstående uppgifter är uppdaterade 2019-09-02.