Intro image

Välkommen till Jämtlands bygdegårdsdistrikt!

Välkommen att boka någon av våra 91 bygdegårdar i Jämtlands län. Mer information om varje bygdegård hittar du under fliken "Hitta bygdegård". Medlemsföreningar - kontakta oss i distriktsstyrelsen för hjälp och/eller support. Vi arbetar alla ideellt. Du hittar våra kontaktuppgifter under "Kontakta oss".

Sök pengar

Här finns information om var ni kan söka pengar till bygdegården och aktiviteter.

Sök pengar

Följ oss på facebook

Här delar vi aktuella händelser i distriktet och från riksförbundet. Tipsa oss gärna om aktuella händelser.

Våra bygdegårdar

En lista över våra 91 bygdegårdar i Jämtlands län. Läs mer om varje bygdegård på deras egna hemsida.

Hitta bygdegård

Tidningen Bygdegården

Läs tidningen Bygdegården digitalt. Här hittar du alla nummer.

Tidningen Bygdegården

En film om bygdegårdarna

Bygdegårdarnas Riksförbund

Bygdegårdarnas Riksförbund organiserar föreningsdrivna, allmänna samlingslokaler som är öppna för alla - med en demokratisk värdegrund. Vid årsskiftet 2019–2020 var 1 447 bygdegårdar, bystugor eller liknande lokaler anslutna till riksförbundet. På förbundets hemsida hittar ni information om att sköta bygdegård, föreningsarbete, verksamhet och mycket annat.

Bygdegårdarnas Riksförbund