hero image

Välkommen till detta distrikt

Välkommen till Östergötlands 41 bygdegårdsföreningar. Bygdegårdarna i Östergötland är väldigt olika. Gemensamt är engagemanget och viljan att hjälpa till att ordna trevliga arrangemang. Fakta kring några av föreningarna finns under rubriken Hitta bygdegård. Till övriga kan vi förmedla kontakter via distriktet. Välkommen att arrangera din aktivitet i bygdegårdarna!

Bygdegårdarnas Riksförbund organiserar föreningsdrivna, allmänna samlingslokaler som är öppna för alla - med en demokratisk värdegrund. Vid årsskiftet 2018 var 1427 bygdegårdar, bystugor eller liknande lokaler anslutna till riksförbundet.

Följ oss gärna på vår nya Facebooksida!

Klicka här