hero image

Välkommen till Västra distriktet

Då distriktsstämman i Bullaregården är inställd. Kommer allt material för den fysiska stämman presenteras här på denna webbssida. Föreningarna uppmanas att ta del av dokumenten och maila synpunkter eller frågor till distriktet på materialet. Allt stämmomaterial finns nu på sidan aktiviteter. Nu finns det färdiga protokollet från stämman under aktiviteter.

Göteborgsoperans program för små scener 2020-2021 finns under nyheter på denna sida.

Riksteaterns repertoar för hösten 2020 och våren 2021. Du kan se hela utbudet på scenkonstportalen.se

Webbutbildning i Stenungsund 28/3 Inställt.

Distriktsstämman Bullaregården 19/4 Fysiska mötet Inställt pga. Corona. Allt kommer att läggas ut digitalt.

Välkommen!

Bygdegårdarnas Riksförbund organiserar föreningsdrivna, allmänna samlingslokaler som är öppna för alla - med en demokratisk värdegrund. Vid årsskiftet 2018 var 1427 bygdegårdar, bystugor eller liknande lokaler anslutna till riksförbundet.