hero image

Välkommen till Västra distriktet

Bygdegårdar i Väst d.v.s. västra distriktet av Bygdegårdarnas Riksförbund omfattar gamla Göteborg, Bohuslän och gamla Norra Älvsborgs län. Distriktet organiserar 81 bygdegårdsföreningar som ligger från en klippa i salta Västerhavet till björkbocken vid näckrosdammen.

Välkommen!

Bygdegårdarnas Riksförbund organiserar föreningsdrivna, allmänna samlingslokaler som är öppna för alla - med en demokratisk värdegrund. Vid årsskiftet 2018 var 1427 bygdegårdar, bystugor eller liknande lokaler anslutna till riksförbundet.

Årsmöte 2021

Årsmötet 2021 blir ett asynkront möte (pappersmöte) allt material kommer att finnas på denna sida.