hero image

Välkommen till Västra distriktet

Bygdegårdar i Väst d.v.s. västra distriktet av Bygdegårdarnas Riksförbund omfattar gamla Göteborg, Bohuslän och gamla Norra Älvsborgs län. Distriktet organiserar 83 bygdegårdsföreningar som ligger från en klippa i salta Västerhavet till björkbocken vid näckrosdammen.

Välkommen!

Bygdegårdarnas Riksförbund organiserar föreningsdrivna, allmänna samlingslokaler som är öppna för alla - med en demokratisk värdegrund. Vid årsskiftet 2020/2021 var 1441 bygdegårdar, bystugor eller liknande lokaler anslutna till riksförbundet.

Utbudsdag Väst 10 september 2022

Utbud