hero image

Välkommen till Västra distriktet

Bygdegårdar i Väst d.v.s. västra distriktet av Bygdegårdarnas Riksförbund omfattar gamla Göteborg, Bohuslän och gamla Norra Älvsborgs län. Distriktet organiserar 81 bygdegårdsföreningar som ligger från en klippa i salta Västerhavet till björkbocken vid näckrosdammen.

Välkommen!

Bygdegårdarnas Riksförbund organiserar föreningsdrivna, allmänna samlingslokaler som är öppna för alla - med en demokratisk värdegrund. Vid årsskiftet 2020/2021 var 1441 bygdegårdar, bystugor eller liknande lokaler anslutna till riksförbundet.

Nya tillfälliga regler för arrangörsstöd

Nya tillfälliga positiva regler för föreningar angående arrangörsstöd. Gäller t.o.m. 2021-12-31.

Tillfälliga regler för arrangörsstöd till 2021-12-31

Informations-träff Stala Bygdegård

20 november 2021 09.30-15.00. Se inbjudan.

Inbjudan