hero image

Välkommen till Västra distriktet

Bygdegårdar i Väst d.v.s. västra distriktet av Bygdegårdarnas Riksförbund omfattar gamla Göteborg & Bohuslän och gamla Norra Älvsborgs län. Distriktet organiserar 81 bygdegårdsföreningar som ligger från en klippa i salta Västerhavet till björkbocken vid näckrosdammen.

Göteborgsoperans program för små scener 2020-2021 finns under nyheter på denna sida.

Riksteaterns repertoar för hösten 2020 och våren 2021. Du kan se hela utbudet på scenkonstportalen.se

Välkommen!

Bygdegårdarnas Riksförbund organiserar föreningsdrivna, allmänna samlingslokaler som är öppna för alla - med en demokratisk värdegrund. Vid årsskiftet 2018 var 1427 bygdegårdar, bystugor eller liknande lokaler anslutna till riksförbundet.