hero image

Välkommen till Västra distriktet

Bygdegårdar i Väst d.v.s. västra distriktet av Bygdegårdarnas Riksförbund omfattar gamla Göteborg & Bohuslän och gamla Norra Älvsborgs län. Distriktet organiserar 81 bygdegårdsföreningar som ligger från en klippa i salta Västerhavet till björkbocken vid näckrosdammen.

”PRATSAMT” i Steneby Bygdegård
Onsdag 20/11 kl. 19.00 är åter dags för programmet “Pratsamt” med journalisten Tommy Löfgren.

Välkommen!

Bygdegårdarnas Riksförbund organiserar föreningsdrivna, allmänna samlingslokaler som är öppna för alla - med en demokratisk värdegrund. Vid årsskiftet 2018 var 1427 bygdegårdar, bystugor eller liknande lokaler anslutna till riksförbundet.