• Hem

Kostnadsfri hemsida
Du vet väl att din förening kan få en kostnadsfri hemsida genom riksförbundet. Föreningen får tillgång till en webbplats i WordPress med mallar och funktioner som är anpassade till bygdegårdar. Föreningar som vill ha en hemsida genom BR ansvarar själva för att lägga in och uppdatera sitt innehåll. BR har tagit fram tydliga manualer för hur du redigerar hemsidan och det finns tillgång till support om det uppstår problem.
Anmäl dig för att få en hemsida här >>

När: 16 november 2019, kl. 9.00–15.00 (kursen börjar kl. 10.00, innan dess får de som
behöver hjälp med inloggning samt att fika serveras)

Plats: Studieförbundet Vuxenskolan, Litsvägen 31A, Östersund

För vem: Redaktörer och hemsidesansvariga som använder BR:s WordPress-tema.
Syfte: Att öka kunskapen kring webbpublicering och hur du hanterar din distrikts-/
föreningshemsida.
Kostnad: Kostnadsfritt, enkel lunch och fika ingår.
Eventuella resor bokas och betalas av deltagarna själva.

Anmälan: Senast 4 november till Maria Anstett-Andersson,
maria.anstett-andersson@live.se. Ange eventuella kostbehov.

Kursledare: Jenny Dahlerus, jenny.dahlerus@bygdegardarna.se
Arrangör: Jämtlands bygdegårdsdistrikt