Till Riksförbundet
Gå till distrikt

Familjerally

Årets Familjerally gick av stapeln den 10 maj i ett grådisigt och småregnigt Munktorp, men trots detta mötte 16 bilar, 2 mopeder och 2 motorcyklar upp – det blev nästan 50 personer totalt. På mycket slingriga och bitvis på dåligt vägunderlag kämpade deltagarna med såväl en tipspromenad med 13 kluriga frågor som med 4 olika aktiviteter under den ca 4 mil långa rallysträckan. Knepigaste aktivitet visade sig ”kast med boll i basketkorg” nere på den nya bollplanen i Munktorp vara, medan det däremot gick bättre när deltagarna på en matsked i munnen skulle bära stora potatisar fram till och ner i en hink. Pilkastning vållade heller inga större problem. Resultaten i Tipspromenaden varierade från 5 till 13 rätt, det senare lyckades endast en deltagare åstadkomma.

Efter målgång nere vid Tallåsgården var det dags för kaffe med dopp och det var nog välkommet för de lite frusna deltagarna. Det blev glatt samspråk och glatt blev det också när tre pristagare stegade fram och hämtade sina välförtjänta priser – lite godsaker för den stundande kvällen.
En trevlig eftermiddag i trevligt sällskap tyckte de nöjda ”rallyförarna” – på sätt och vis hade det varit skönt att köra 4 mil utan att ha vårsolen rakt i ögonen!!
Stort tack till dem som tåligt fungerade som funktionärer vid de olika aktiviteterna och även för hjälpen med kaffe och servering.