Till Riksförbundet
Gå till distrikt

2017

Vad vi gjort under 2017

För 4:e året i rad hade vi vår Quizz kväll, väldigt trevligt och denna gång var det ”Kenta Andersson” som med kluriga frågor höll i arrangemanget. Vi har haft ett flertal styrelsemöten och även ett antal arbetsmöten förlagda till bygdegården.
Under våren blev det ett verkligt lyft för bygdegården, Bröderna Eliasson målade och tapetserade om stora salen, ett fantastiskt bra jobb. En källardörr har bytts ut efter ett inbrott. Musikanläggningen har graderats upp och vi har fått ta över klädda stolar från Thorskogs slott.
Infarterna till bygdegården har fått nytt grus.
Uthyrningarna fortsatte att vara på en bra och hög nivå. Trenden håller i sig, det är fortfarande väldigt många som uppskattar att förlägga både barnkalas, jämna födelsedagar, bröllop och minnesstunder i vår bygdegård. Yogan kör på som vanligt med två grupper på tisdagar.
Midsommarfesten som tyvärr fick ställas in 2017, vi hoppas att den åter kan arrangeras under 2018.
Vi Unga har utökat sin verksamhet bl.a med ungdomsdans vilket är väldigt trevligt och bra, då detta är återkommande vecka efter vecka. Luciafirandet har blivit en trevlig tillställning inför julen, för både barn och vuxna.

Vi har också haft vår återkommande julmarknad, och som vanligt var det fullt med folk och väldigt trevligt.