Bakgrundsbild

Occupy Bygdegården

Äntligen och mycket glädjande så har vi i Uppsala Bygdegårdsdistrikt blivit antagna till Occupy Bygdegården som pågår från augusti 2022 till juni 2023!

Ett ungdomsprojekt som finansieras av Boverket. Målet är att få igång mer ungdomsverksamhet i bygdegårdarna och få in fler unga ledamöter i styrelserna. Detta ska uppnås genom inspiration, utbildning och nya samarbeten. Projektet utgår ifrån respektive förenings förutsättningar, ambitioner och målsättningar. Föreningen sätter själv upp sina mål tillsammans med projektledaren som finns tillgänglig för föreningarna och är behjälpliga under hela projekttiden.

Occupy Bygdegården pågår i ett distrikt i taget och projektåret sträcker sig från augusti till juni. Distrikten får ansöka om att bli nästa projektdistrikt och riksförbundets Ungdomsråd beslutar vilket det blir.

Det är Uppsala bygdegårdsdistrikt som under perioden augusti 2022-juni 2023 kommer att fokusera extra mycket på att utveckla ungdomsverksamheten och få in fler unga ledamöter i styrelserna. Vill din förening vara med? Anmäl er senast 31 maj så kommer ni att bli kontaktade för att boka in ett första möte. Tio föreningar kan vara med i projektet, blir det fler anmälningar kommer ett urval att göras.

Till anmälan: https://forms.gle/dUqbq3dtyw51bKry5