Till Riksförbundet
Gå till distrikt

2018 års aktiviteter


Båtutflykt 2018-07-08 kl 12:00

Midsommarfest 23 juni 2018 kl 16:00
Traditionsenligt samlades vi i Ingelsbo på midsommardagen för firande. Vi band kransar under sång, knöt ”rumpan” för att dekorera stången och reste den med gemensamma krafter. Bosse Eriksson dragspelade till dansen runt stången. Stora och små deltog med liv och lust i danslekarna. Sedan lät vi oss smaka av fikat. Tävlingar och lotteri hör också till traditionen.Extra för i år var VM-fotbollsmatchen mellan Tyskland och Sverige på storbildsskärm senare på kvällen. Före matchen kunde man ta med sig mat och dryck och grilla på den proffsiga anordningen.Många var utstyrda i svenska ”matchtröjor”, och stämningen var hög bland oss 50-talet åskådare när Sverige gjorde det första målet. Tyskland kvitterade, och sista minuten kom då det ödesdigra målet för Tyskland. Men, som vi sa när vi åkte hem, det kunde ju inte vi hjälpa…
  
  


Valborgsmässoeld 30 april 2018 kl 19:30

Sånger, grillning  Brasan tänds 21:30


Årsmöte 
Kaffe – te med dopp

Vid årsmötet i Ingelsbo Bygdegårds- och fritidsförening berättade styrelsen om aktiviteter från föregående år och vad som planeras för i år. Det som står närmast på programmet är valborgsmässoeld, midsommarfest, båtutflykt på Dormen och framför allt årets höjdpunkt, Sommarkväll i Ingelsbo. I år är det Johan Bergstad från Dormsjö berättar om allt från ökenliv till Tonga.

Susanne är tillbaka!
Susanne Sjöström är tillbaka som ordförande. Övriga i styrelsen kvarstår.

I år är bygdegården inramad av snödrivor:

Ett välbesökt årsmöte

som avslutades med kaffe mackor och bullar


Fisketävling vid Hälsingbo Holme
2018-02-18 kl 10:00

Gunnel och Björn W tog med våg och priser, ordnade en grillbrasa på holmen och väntade. Ingen deltagare dök upp. Inte så konstigt med tanke på den djupa snön.


Polskor och gammaldans, spelmän
2018-01-05 19:00

Julgransplundring
2018-01-06 16:00
Dockteater, ringdanser, fika, fiskdamm