Till Riksförbundet
Gå till distrikt

2003

Vid årsmötet 2004-02-21 omvaldes alla nyckelpersoner och årets aktiviteter diskuterades.

Julgransplundringen i Ingelsbo bygdegård tillhör traditionerna. ”Youth Reaching Out” från Garpenberg dansade  och underhöll, det dansades kring granen, det fiskades i den populära fiskdammen och efter kaffe, tomtebesök och lotterier kastades granen ut av de drygt 50 deltagarna.

Fredag den 18 juli kl 19.30 var det den traditionella SOMMARKVÄLLEN i Ingelsbo bygdegård. Harald Henrysson, Jussi Björling-museets chef, berättade och spelade skivor med tema Jussi Björling i ord och toner. 

Söndag 13 juli kl 11.00 Gudstjänst

Via kanot, båt och bil samlades närmare 50 män, kvinnor och barn vid Plogsbo brygga lördagen den 5 juli. Med hjälp av kanot, båt och bryggbåt löstes tips”promenaden”, 5-kampen gick av stapeln till lands. Regnskuren kom först då vi var på hemväg.

På midsommardagen den 21 juni kläddes och restes majstången och det dansades och lektes enligt gammal god tradition. Och vädret var strålande till skillnad mot gårdagens spöregn.

Utflykten till Kristinedal den 31 maj blev en intressant upplevelse med Jack Printz som guide. Kaffekorgen och det vackra vädret gjorde det ytterligare angenämt för oss 16 som deltog.

Onsdag 30 april kl 20.00 eldade vi den traditionella Valborgsmässoelden