Till Riksförbundet
Gå till distrikt

2002

Vid årsmötet 2003-02-22 omvaldes alla nyckelpersoner och årets aktiviteter diskuterades.

Lördag 11 januari 2003 var det julgransplundring enligt gammal god tradition.  ”Youth Reaching Out” dansade, trollade och underhöll, det dansades kring granen, det fiskades i den populära fiskdammen och efter kaffe, tomtebesök och lotterier kastades granen ut av de drygt 60 deltagarna.

Söndagen den 21 juli hölls Gudstjänst i Ingelsbo

Vid den traditionella Sommarkvällen i Ingelsbo (Fredag 19 juli) berättade Helena Kåks om ”Slätvälling och pannröra”, mat i Södra Dalarna under tre århundraden. Vi fick inga smakprov men bygdegården var välbesökt trots alla konkurrerande arrangemang i nejden.

Kanotutflykten blev flyttad till lördag 13 juli p g a blöta och dåligt väder. Men vad gjorde det när vädret blev så mycket bättre då. Ett drygt halvdussin båtar och kanoter plus en traktor med folk kom till en mycket välorganiserad sammankomst på kättsboudden. Och tårtan var fenomenalt god!

Midsommardagens midsommarfest med majstångsresning, dans och lekar besöktes av ortens både unga och gamla.

Den 1 juni fick vi en massa information om verksamheten förr och nu vid Dormsjöskolan.

Den 11 maj åkte vi ner till 800 meter under jorden, med andra ord gjorde vi ett mycket intressant besök i gruvan Garpenberg Norra. Därefter fikade vi vid brännvinsmuren i Kaspersbo. Vill du veta mer om gruvor i Garpenberg rekommenderas ett besök på Bolidens webbsida.

Valborgsmässoelden brann den 30 april

Det blev omval på alla poster vid årsmötet den 23 februari 2002.