Till Riksförbundet
Gå till distrikt
Bakgrundsbild

Matstafetten 30/8

Massor av god mat och dryck, nya bekantskaper och en efterfest med både dans och prisutdelning. Lördagen den 30 augusti anordnades den andra upplagan av Harvs Matstafett och nu kan vi med säkerhet säga att stafetten blivit en årlig tradition som är här för att stanna.
16 hushåll deltog, från Skedvik till Harvsbodarna, det var både några fler par än i fjol och även en längre sträcka mellan gårdarna jämfört med premiäromgången för knappt ett år sedan. En vecka i förväg fick man veta vilken rätt man skulle bjuda två andra par på och även var man skulle befinna sig på förrätten. Efter förrätten fick man besked om var man skulle bege sig till varmrätten och när den var uppäten fick man veta var efterrätten serverades en stund senare. Klockan 22 öppnade efterfesten på bygdegården som pågick i fyra timmar med både dans och lottdragning av ett presentkort på restaurang Opus i Sundsvall.
Hela kvällen blev otroligt lyckad och ett stort tack till alla deltagande par som med sån glädje öppnade sina hem till både grannar och till viss del okända ansikten från grannbyarna. Så många nya spännande möten!
Och vilken mat det bjöds på!

Nästa år hoppas vi på minst 25 deltagande hushåll och vi ska försöka hitta ett datum som inte krockar med såväl Open Trot som älgjakten. Vi tittar också på hur vi kan utveckla arrangemanget ytterligare. Kom gärna med förslag på hur det kan bli ännu bättre.

Är det någon som har bilder från kvällen så skicka gärna in dem!

Med vänlig hälsning

Li L’Estrade