Bakgrundsbild

Om bygdegården

Vår fina Bygdegård!

Huvudbild

Boalts bygdegård, tidigare Boalts skola ligger i Boalt i Östra Göinge kommun. Där finns den totala samlingsplatsen, där man kan anordna alla möjliga aktiviteter såsom fester & kalas, studiecirklar, föreläsningar,övriga arrangemang, föreningsmöten m.m.
Boalt är en liten by med c:a 100 invånare där ungdomar och äldre trivs ihop i en trygg och harmonisk miljö.
Bygdegården är en perfekt träffpunkt för föreningar, privatpersoner och företag i bygden.

Göingeflickorna

2016 den 10 sept. firades med pompa och ståt att föreningen ägt bygdegården i 20 år. Bl.a. medverkade Göingeflickorna Barbro & Agneta.

Se bilderna!  Fler bilder!

Besök gärna också vår Facebooksida!

Välkomna till våra föreläsningar och andra arrangemang!
Boalts Bygdeföreningar