VÄLKOMMEN

Bygdegårdarnas Riksförbund organiserar föreningsdrivna, allmänna samlingslokaler som är öppna för alla - med en demokratisk värdegrund. Vid årsskiftet 2018 var 1427 bygdegårdar, bystugor eller liknande lokaler anslutna till riksförbundet.

BOALTS BYGDEGÅRD

Boalts bygdegård, tidigare Boalts skola ligger i Boalt i Östra Göinge kommun. Där finns den totala samlingsplatsen, där man kan anordna alla möjliga aktiviteter såsom fester & kalas, studiecirklar, föreläsningar, föreningsmöten m.m. Läs mer under fliken Om bygdegården!