Bakgrundsbild

Ny kulturansvarig

Huvudbild

Jag heter Kerstin Brandt och valdes till kulturansvarig på distriktets årstämma den 6 april.

Här kommer en kort presentation av mig:

Jag bor på Arnön och tillhör Arnöns Bygdegårdsförening. Arnön ligger 2 mil österut från Hudiksvall.

Jag är mycket intresserad av kulturen och brinner för att få ut kulturen till alla. Där är bygdegårdarna en väldigt viktig aktör. Min vision är att alla gårdar i distriktet ska ha ett kreativt och generöst samarbete.

Jag kommer kontinuerligt informera er via mail om vilka kulturevenemang som turnerar i vårat distrikt.

Mitt syfte är bland annat att:

• Att öka samarbetet gårdarna emellan
  • Att marknadsföra evenemang och gästspel
  • Att ta del av andra gårdars evenemang
  • Att ta hjälp av varandras resurser och kompetenser

Jag vill här även framhäva vår Arrangörskurs för bygdegårdar och teaterföreningar som äger rum den 5.e september. Ring och anmäl er till denna kurs som vidgar kulturen till bygdegårdarna. Tryck här för mer information: Kursprogram 2019