Välkommen på årsmöte!

Årsmöte söndag 16 februari klockan 18.

Dags igen för årsmöte på bygdegården och vi hoppas som vanligt att många medlemmar har möjlighet att komma. Det är viktigt att vi får höra era åsikter om föreningens utbud och inriktning.

Vi tycker det ska bli trevligt att få visa upp vårt nya kök. För flera år sedan fick föreningen pengar från generösa bybor vid en skogsavverkning. Dessa pengar, tillsammans med att kunniga ideella krafter har ställt upp och arbetat, har gjort renoveringen möjlig. Vi är mycket nöjda och tacksamma.

Denna gång bjuder vi på kaffe och smörgås.

Välkomna hälsar styrelsen!