Styrelse

Styrelsen utses på distriktets stämma som normalt äger rum under april månad. Alla ledamöter väljs för 1 år. Inom styrelsen utses på konstituerande sammanträde kassör och sekreterare. Vidare bestäms intresse-/sakkunnigområde för en del av ledamöterna och vilka som ska ingå i arbetsutskottet (AU).

Ledamöter 2018:

Anders Westin, ordförande, AU
Kennet Ericzon, miljö
Alf Olsson, sekreterare, hemsida/information, AU
Göran Wallin, vice ordf.
Kjell Larsson, fastighet/bygg
Josefin Eriksson, kassör, AU
Ulrika Pettersson, landsbygdsprogrammet
Emma Rundgren, ungdom
Malin Westholm-Eriksson, ersättare, försäkring

Monica Stolpe-Nordin, repr. SV*, kultur, utbildning, AU
Tommy Karlsson, repr. SV* ersättare

Barbro Larsson, repr. Centerpartiet
Mattias Björlestrand, repr. Centerpartiet ersättare

*SV = Studieförbundet Vuxenskolan

Distriktets sakkunniga kan ge råd i bl.a. försäkringsfrågor, byggplanering och vid kultursatsningar även i det vardagliga förenings– och styrelsearbetet.

Distriktet samordnar föreningarnas önskemål om kulturella aktiviteter och kan t.ex. organisera gemensamma turnéer med bland annat teater– och musikgrupper, författare och utställningar.

Allt arbete i distriktet utförs ideellt. Tag kontakt med oss när du söker råd, stöd och service.