• Hem

Distriktsstämma 2021

Årets stämma äger rum lördagen den 27 mars kl. 10 – 13. P.g.a. pandemin kommer det att bli en digital tillställning i form av videomöte.

Program:

• Upprop för röstlängd
  • Stämma enl. stadgarna
  • Liten underhållning med trubadur
  • Enångers Bygdegårdsförening – Årets bygdegårdsförening 2020  –  medverkar för inspiration

En lite längre paus för egen förtäring kommer att planeras in.

Utsedda ombud får kallelse och möteshandlingar i mitten av mars – och anvisningar för uppkoppling med länk.

Distriktsstämman 2020

Stämman 2020 hölls lördagen den 28 mars.  Se fliken Vår verksamhet –> Distriktsstämma.

Seminarium om uthyrning

Lördagen den 8 februari 2020 blir det kurs & workshop  om uthyrningsfrågor för lokalföreningarna i distriktet. Inbjudan och program är skickat den 9 januari från distriktet med mejl till alla lokalföreningar. Inbjudan sid 1 Inbjudan sid 2 . Kursen hålls i Studieförbundet Vuxenskolans lokal i Västerås, Lysgränd 1.

Distriktsstämman 2019

Distriktsstämman 2019 kommer att äga rum lördagen den 30 mars. Vi kommer att få besök av bl.a. företrädare för Försäkringskansliet i Varberg.