Ungdomsproj

Enkät barn och ungdomsfrågor

Bästa bygdegårdsförening! Nu behöver vi er hjälp att fylla i vår enkät!

Vi i styrelsen för bygdegårdsdistriktet i Värmland vill få samlad information om hur det ser ut i er förening med barn-och ungdomsverksamhet i våra föreningar i länet.

Det är viktigt för oss att finns en bredd i föreningarna åldersmässigt så att barn och unga känner sig välkomna till bygdegården.

Därför är vi tacksamma om ni tar er tid och svarar på dessa frågor som finns längre ner på sidan och skickar tillbaka svaren till oss.

Det går bra att skriva ett separat mejl med svar, glöm inte att skriva nummer 1-7 på svaren.
Svar önskas senast 190731 till bgvarmland@gmail.com .
Det går även bra att skriva SMS-svar till 076-771 59 84
Enkäten i wordformat – klicka HÄR

Vi kommer att sammanställa svaren och se om det finns många likheter, och om det lyfts fram utmaningar inom området, så vill vi ha den informationen för att kunna jobba med frågorna framöver.

Vi kommer att återkoppla kring svaren, och då även beskriva stödfunktioner som finns hos myndigheter eller kommuner.

I väntan på detta rekommenderar vi er att gå in på bygdegardarna.se/ungdom och se vad det finns för stöd att få där.

Om ni har frågor och funderingar rörande detta eller barn-och ungdomsverksamhet kan ni kontakta ordförande i bygdegårdsdistriktet Andreas Pettersson 070-3915029 eller mejl langasen@tele2.se