Föreningsrådet
Larsbergstorget 9
181 39 Lidingö
org.nr.802478-1080

Huvudman för Föreningsgården är Föreningsrådet i Lidingö, som är en sammanslutning av ett 70-tal Lidingöföreningar med uppgiften att ordna goda samlings- och möteslokaler till fördelaktigt pris. Bakom Föreningsrådets medlemsföreningar finns över 20 000 individuella medlemmar vilket betyder att rådet representerar mycket stora delar av Lidingös föreningsliv. Föreningsrådet har inget vinstintresse och finns upptaget i skatteverkets förteckning över ideella föreningar, stiftelser och samfund.