• Hem

Boka bygdegård

Bellmanhallen
Helguthyrning 2 000- 5 000 kr/dag, , beroende på veckodag, antal timmar, och val av utrustning mm. Kök och cafeteria/lobby ingår vid helghyra.
Vardagar: dag 450 kr/tim, kväll 900 kr/kväll.

Cafeteria/lobby och kök (ingår i Bellmanhallen vid helghyra).
Hyra lördag eller söndag, upp till 9 timmar 800 kr. 10 timmar till 23 timmar 2200 kr
Vardagar: dag 250 kr/tim, kväll 550 kr/kväll.

Lokalerna får disponeras till kl 01 därefter får städning ske.

Millesrummet
Vardagar: dag 350 kr/tim, kväll 550 kr/kväll.
Fredag kl. 17/lördag kl. 11 (17 timmar) 550 kr, lördag kl. 12 /söndag kl.11 (23 timmar) 650 kr
Helg: 500 kr/dag.

Ljungströmrummet
Vardagar: dag 250 kr/tim, kväll 400 kr/kväll.
Fredag kl. 17/lördag kl. 11 (17 timmar) 450 kr, lördag kl. 12 /söndag kl.11 (23 timmar) 550 kr
Helg: 400 kr/dag

Kök
Del i kök: 175 kr/tillfälle

Porslin (utöver det som finns i köksskåpen) 400 kr

Ersättning för trasigt porslin 40 kr/st

Städning: 350 kr/tim

Avbokning av lokal skall ske i god tid, annars debiteras full hyra. För uthyrningen gäller generellt att hyresgästen själv svarar för möblering, återställning och städning. Normalt ska betalning ske i förskott varvid 1 500 kr erläggs i deposition, som återbetalas om inga anmärkningar finns efter användandet.

För Föreningsrådets medlemsföreningar gäller särskild prislista.

Avbokning av lokal skall ske i god tid, annars debiteras full hyra.

Utrustning

I anslutning till stora salen finns möbelförråd med konferensstolar liksom bord och stolar för fester.

I stora salen finns piano och flygel som erhållits som gåva från Lidingö stad och som donation efter en medlem i Lidingö Jazzklubb. Instrumenten håller god kvalitet även om de inte når upp till konserthusstandard. Båda är försedda med s.k. konserthjul och lätta att flytta på. Pianot kan även användas i cafeterian.

Fast bildprojektor, ljudanläggning och hörslinga finns i stora salen.

Föreningsgården är tillgänglighetsanpassad och helt fri från trappor. Handikapptoalett finns.

Kopiering

Medlemmar kan till mycket förmånliga priser få kopierat både kuvert med logotyp och andra handlingar med text i svart och färg på vitt eller färgat papper både i A4 och A3. Maskinen både häftar och viker.

Kontakt för bokning

För närmare information och bokning kontakta oss på
Telefon: 08 684 288 00
lidingoforeningsgard@gmail.com