• Hem

Boka bygdegård

Hyrorna nedan kommer snart att förändras. Gissningsvis kommer det ske i augusti. För dem som bokat lokal innan priserna ändras gäller förstås de gamla priserna. Den mest kompletta och uppdaterade informationen ges av expeditionen.

Priserna som anges nedan gäller privatpersoner. Medlemsföreningar får ca halva priset. Speciella priser gäller också för företag.

Bellmanhallen

Vardagar: dag 450 kr/tim, kväll (efter kl. 17) 1000 kr/kväll (ej fredag)

Bellmanhallen fredag kl. 17 till lördag kl. 11 kostar 2500 kr.

Bellmanhallen lördag kl. 13-22 kostar 2200 kr.

Bellmanhallen lördag kl. 12 till söndag kl. 11 kostar 4500 kr.

Bellmanhallen söndag kl. 12-21 kostar 1400 kr.

Då man hyr Bellmanhallen på helger ingår cafeterian och köket om dessa inte tidigare bokats åt någon annan.

Cafeteria/lobby och kök (ingår normalt i Bellmanhallen vid helghyra)

Vardagar: dag 250 kr/timme, kväll (efter kl. 17) 700 kr/kväll (ej fredag)

Cafeterian fredag kl. 17 till lördag kl. 11 kostar 1400 kr.

Cafeterian söndag kl. 12-21 kostar 900 kr.

Om man endast vill boka cafeterian och köket (ej Bellmanhallen) på en lördag (kl. 13-22) så går inte detta förrän ca 2 veckor innan lördagen man vill hyra. Detta för att det blockerar för dem som vill hyra hela Föreningsgården.

Porslin (utöver det som finns i köksskåpen): 400 kr

Konferensrummen Millesrummet och Ljungströmrummet hyrs främst ut till föreningar och företag. Nedan står dock priserna för privatpersoner.

Millesrummet

Vardagar: dag 350 kr/tim, kväll (efter kl. 17) 600 kr/kväll

Helger: 800 kr/dag

Ljungströmrummet

Vardagar: dag 250 kr/tim, kväll (efter kl. 17) 500 kr/kväll

För Föreningsrådets medlemsföreningar, samt företag, gäller särskilda prislistor. Medlemsföreningar får ca halva priset.

Regler

Privatpersonen som hyr ska vara minst 26 år. Vi hyr inte ut till rena ungdoms- eller studentfester.

Avbokning av lokal skall ske i god tid, annars debiteras full hyra.

Hyresgästen svarar själv för möblering, återställning och städning.

För privatpersoner ska betalning ske i förskott. Utöver hyressumman ska också 1 500 kr erläggas i deposition, som återbetalas om inga anmärkningar finns efter användandet (depositionen och hyran är alltså två separata summor). Om lokalen inte är städad och i gott skick får man bara tillbaka en del av depositionen eller inget av den.

Utrustning

I anslutning till stora salen finns möbelförråd med konferensstolar liksom bord och stolar för fester.

I stora salen finns piano och flygel. Instrumenten håller god kvalitet även om de inte når upp till konserthusstandard. Båda är försedda med s.k. konserthjul och lätta att flytta på. Pianot kan även användas i cafeterian.

Fast bildprojektor, ljudanläggning och hörslinga finns i stora salen. Bildprojektorn kostar extra att hyra. Man kan också hyra en mikrofon.

Föreningsgården är tillgänglighetsanpassad och helt fri från trappor. Handikapptoalett finns.

Kopiering

Privatpersoner och medlemsföreningar kan få kopierat både kuvert med logotyp och andra handlingar med text i svart eller färg på vitt eller färgat papper både i A4 och A3. Maskinen både häftar och viker. Medlemsföreningar får mycket förmånliga priser.

Kontakt för bokning

För närmare information och bokning kontakta oss på
lidingoforeningsgard@gmail.com

eller besök expeditionen.

Brev eller besök: Larsbergstorget 9, 181 39 Lidingö

Expeditionen är för närvarande öppen på torsdagar 14-17 för besök eller telefonsamtal.