• Hem

Boka bygdegård

Den här sidan är under uppdatering. Kika igen om ett tag för att få mer uppdaterad information om hyror. Någon gång snart kan hyreskostnader komma att höjas. Den mest kompletta och uppdaterade informationen ges av expeditionen.

Priserna som anges nedan gäller privatpersoner. Medlemsföreningar får ca halva priset.

Bellmanhallen

Vardagar: dag 450 kr/tim, kväll (efter kl. 17) 1000 kr/kväll (ej fredag)

Bellmanhallen fredag kl. 17 till lördag kl. 11 kostar 2500 kr.

Bellmanhallen lördag kl. 13-22 kostar 2200 kr.

Bellmanhallen lördag kl. 12 till söndag kl. 11 kostar 4500 kr.

Bellmanhallen söndag kl. 12-21 kostar 1400 kr.

Då man hyr Bellmanhallen på helger ingår cafeterian och köket om dessa inte tidigare bokats åt någon annan.

Cafeteria/lobby och kök (ingår normalt i Bellmanhallen vid helghyra)

Vardagar: dag 250 kr/timme, kväll (efter kl. 17) 700 kr/kväll (ej fredag)

Cafeterian fredag kl. 17 till lördag kl. 11 kostar 1400 kr.

Cafeterian söndag kl. 12-21 kostar 900 kr.

Om man endast vill boka cafeterian och köket (ej Bellmanhallen) på en lördag (kl. 13-22) så går inte detta förrän ca 2 veckor innan lördagen man vill hyra. Detta för att det blockerar för dem som vill hyra hela Föreningsgården.

Millesrummet

Vardagar: dag 350 kr/tim, kväll (efter kl. 17) 600 kr/kväll

Helger: 800 kr/dag

Ljungströmrummet

Vardagar: dag 250 kr/tim, kväll (efter kl. 17) 500 kr/kväll

Kök

Del i kök (om man t.ex. behöver koka kaffe samtidigt som någon annan hyrt kök): 175 kr/tillfälle

Porslin (utöver det som finns i köksskåpen): 400 kr

För Föreningsrådets medlemsföreningar gäller särskild prislista. Medlemsföreningar får ca halva priset.

Regler

Privatpersonen som hyr ska vara minst 26 år. Vi hyr inte ut till rena ungdoms- eller studentfester.

Avbokning av lokal skall ske i god tid, annars debiteras full hyra.

Hyresgästen svarar själv för möblering, återställning och städning.

För privatpersoner ska betalning ske i förskott. Utöver hyressumman ska också 1 500 kr erläggas i deposition, som återbetalas om inga anmärkningar finns efter användandet. Om lokalen inte är städad och i gott skick får man bara tillbaka en del av depositionen eller inget av den.

Lokalerna får disponeras till kl. 01, därefter får städning ske.

Utrustning

I anslutning till stora salen finns möbelförråd med konferensstolar liksom bord och stolar för fester.

I stora salen finns piano och flygel. Instrumenten håller god kvalitet även om de inte når upp till konserthusstandard. Båda är försedda med s.k. konserthjul och lätta att flytta på. Pianot kan även användas i cafeterian.

Fast bildprojektor, ljudanläggning och hörslinga finns i stora salen. Bildprojektorn kostar extra att hyra. Man kan också hyra mikrofoner.

Föreningsgården är tillgänglighetsanpassad och helt fri från trappor. Handikapptoalett finns.

Kopiering

Privatpersoner och medlemsföreningar kan få kopierat både kuvert med logotyp och andra handlingar med text i svart eller färg på vitt eller färgat papper både i A4 och A3. Maskinen både häftar och viker. Medlemsföreningar får mycket förmånliga priser.

Kontakt för bokning

För närmare information och bokning kontakta oss på
lidingoforeningsgard@gmail.com

eller besök expeditionen.

Brev eller besök: Larsbergstorget 9, 181 39 Lidingö

OBS! Föreningsgården är inte stängd för uthyrning, men fr.o.m. 23 mars 2020 ändras öppettiderna, och kan komma att ändras igen med kort varsel. Var ute i mycket god tid med dina ärenden. Planen just nu är att torsdagar 14-17 kommer vara öppna för besök eller telefonsamtal.

Måndag-onsdag kan man under tiden 14-17 ringa till numret 070-322 53 99, men endast vid akuta ärenden.