Till Riksförbundet
Gå till distrikt
Bakgrundsbild
  • Hem
  • Boka bygdegård

Boka bygdegård

Varmt välkommen att hyra Bjursnäs bygdegård! I kalendern ser du om bygdegården är ledig när du vill boka den. Om bygdegården är ledig fyller du i en bokningsförfrågan med hjälp av formuläret.

Det är viktigt att du fyller i alla obligatoriska uppgifter i formuläret och gör det sanningsenligt. Glöm inte att uppge kontaktuppgifter, särskilt mobiltelefonnummer, så att det är enkelt att nå dig.

Var gärna ute i god tid. Om bokningen går igenom får du en bekräftelse via mejl. Bygdegården markeras då som upptagen i kalendern.

Visning av bygdegården

Hemsidan är full av information som tillsammans ger en bra bild av hur bygdegården ser ut och vad den har att erbjuda.

Om du vill ha en visning av bygdegården eller har andra frågor eller funderingar som du inte får svar på här på hemsidan kontakta bygdegårdsföreningen via mejl: bokningbjursnas@gmail.com

På plats i bygdegården finns ett häfte med all praktisk information som du behöver veta när du hyr bygdegården, allt från brandskydd till hur du reglerar belysningen.

Elektroniskt nyckelsystem

Bygdegården har ett elektroniskt nyckelsystem. I samband med hyrestillfället får du en kod, som gäller för din bokning.

Avbokning

Meddela i god tid om du vill avboka bygdegården. Om du avbokar senare än en månad innan bokningstillfället debiteras halva hyreskostnaden.

Hyreskostnader och betalning

Se ordinarie prislista.

Hyreskostnaden betalas in via bankgiro 105-8742 (Swedbank) eller Swish 123 648 19 15 senast samma datum som uthyrningen. Ange datum för uthyrningen.

Ersättning för utgifter på grund av skadegörelse, extra sophantering eller dylikt kan tillkomma. Dessa debiteras i efterhand.