Bakgrundsbild

INSTÄLLT: Jag springer – Byteatern

Byteatern Kalmar Länsteater och Regionteatern Blekinge & Kronoberg samproducerar den omtalade Jag springer när den sätts upp första gången i Sverige. Det är en monolog på löpband om förlust, sorg och att springa sig ur den. Läs mer om föreställningen på Byteaterns hemsida.

Den 2 december kl 19.00 spelas den upp i Bjursnäs bygdegård. Arrangör är Bjursnäs bygdegårdsförening. Föreningen följer gällande restiktioner till följd av pandemin.

Antalet platser är  begränsat.

Reservera biljetter i förväg på bokningbjursnas@gmail.com eller SMS:a till 070-2827087.

Betalning 120 kr sker på plats, gärna med Swish.