Sponsorer

Sponsorer som gynnat vår förening under de senaste 12 månaderna.  Om du eller ditt företag vill stödja Bergshamra bygdegårdsförening så kontakta någon i styrelsen.  Alla bidrag är mycket välkomna. Som ett bevis på insatsen kommer bidragsgivarens namn att publiceras på denna sida och eventuellt länka till egen webbplats. Vår och höst delar vi ut en programfolder och tryckningen av denna täcks av annonsintäkterna. På så sätt belastar vi inte föreningens ekonomi men ger dessutom sponsorerna möjlighet att synas i närområdet och kanske få något uppdrag.

Vårprogram 2020 utsida (våra annonsörer)

Vi har fått bidrag till köksrenoveringen.