Välkommen till Uppgränna byalag

Vi vill vara en förening som främjar aktivitet och gemenskap i byn och i bygden. Vi anordnar olika firanden, utflykter och andra aktiviteter för medlemmarnas trivsel. Vi är också en bygdegård för uthyrning.

Vill du hyra?

Här ser du snabbt och enkelt när det är ledigt för uthyrning

Uthyrningskalender

TACK!

Vilken lyckad JULMARKNAD det blev! TACK till alla som bakat, skänkt vinster, eller hjälpt till på ett eller annat sätt. TACK till alla er säljare som ville vara med! Och ett extra stort TACK till er alla som besökte vår marknad.

TACK LUCIATÅGET

STORT TACK! För ett fantastiskt charmigt litet luciatåg under ledning av Marie, Jenny, Annika och Uppgrännas alldeles egna husband Magnus och Gustav