Till Riksförbundet
Gå till distrikt
Intro image

Midsommar

Nu är det dags igen att fira midsommar på Almesåsen. Midsommarafton 15-17. Vi samlas även kvällen innan från kl.18.00 för att klä midsommarstången.

Intro image

Välkommen!

Välkommen till vår fina bygdegård. Bygdegården är navet i ett stort motions-kultur- och friluftsområde som heter Almesåsen. I området finns fina motionsspår, fotbollsplan, vandringsled och en festplats med dansbana. Vi arbetar kontinuerligt med att miljö och tillgänglighetsanpassa vår bygdegård.

Intro image

Uthyrning

Hos oss kan man hyra till både den lilla och stora festen. Vi har också mindre samlingssalar för mindre tillställningar och möten. Kontakta Ingrid Ahlstedt för att boka. Telefon 0705-555849 e-post ingridahlstedt7@gmail.com

Intro image

Hjärtstartare

Vi har nu satt upp en hjärtstartare på bygdegården. Den sitter till höger om entrén till källaren. Vi tackar Sparbankstiftelsen som har gett oss bidrag att investera.

Styrelse Ryda Bygdegårdsförening

Årsmötet 7/3 valde följande styrelse i Ryda bygdegård. Maria Joelsson ordf. Carina Naess ledamot, Ingrid Ahlstedt ledamot, Inger Emanuelsson kassör, Rolf-Åke Carlsson ersättare, Tony Eriksson sekr, Bo Thåqvist vice ordf. Ragnhild Almqvist ledamot Ej med på bild; Eva Wilhelmsson ersättare Stig Åkesson ersättare