Bakgrundsbild
  • Hem
  • Nyheter
  • Välkommen att boka ”Sånt man minns” – Ett musikaliskt program med kören Rafset

Välkommen att boka ”Sånt man minns” – Ett musikaliskt program med kören Rafset

”Av allt det vi är med om under våra liv – vad är det egentligen som stannar kvar? Det stora och omvälvande förstås, men hur är det med alla vardagsminnen? De som vi aldrig fäster särskilt stor vikt vid, men som ändå alltid finns där, som skärvor som tillsammans formar en bild av vilka vi är…”

Som så ofta när det kommer till Rafset består den musikaliska repertoaren av en blandning av kända poplåtar, visor och schlagers –arrangerade direkt för dem av tidigare medlemmen och Norrbottensteaterns Tomas Isacsson och Bo Selinder.

Kören Rafset firade förra året 30-årsjubileum. Gruppen startades av den kända körprofilen Monica Åslund som samlade sina kompisar (rafsade ihop) för att skapa en scenisk körensemble. Genom åren har Rafset presenterat en rad egna föreställningar framför allt i Luleå, men har också turnerat i Sydafrika, England, Island, Nordirland och Skåne, medverkat i Staffan Westerbergs föreställning Storgatan på Norrbottensteatern, i tv, radio och mycket annat. Kören Rafset består av tolv sångare och ackompanjeras i denna föreställning av en pianist.

Föreställningens längd – 1 tim

Kontaktperson bokning: Åke Selinder, ake.selinder@gmail.com, 073-041 33 81