Välkommen till vår fina bygdegård!

Här kan du till en låg kostnad hyra stora, trevliga lokaler för födelsedagar, bröllop, släktträff m.m, anpassade för rörelse- hindrade. Ljudanläggningen är toppmodern med hörslinga. Nu finns även ett digitalpiano och en projektor/"kanon" för bild- och filmvisning.

Du har väl inte glömt...

... att betala medlemsavgiften till Fogdö Bygdegårdsförening? Medlemsavgiften bidrar till att vi kan fortsätta att underhålla och renovera bygdegården. Den senaste förbättringen är ljuddämpande plattor i innertaket, som dessutom gör lokalen ljusare. Fogdö Bygdegårdsförening arrangerar olika aktiviteter under året. Nu närmast är det Familjerallyt som anordnas tillsammans med Fogdö IF den 26 maj och på midsommarafton det traditionella midsommarfirandet. Swisha din medlemsavgift, som är 150:-/ hushåll, till 123 350 6292 eller sätt in på bg 438-0861. Välkomna till Fogdö Bygdegårdsförening!

Fogdörallyt den 26 maj kl 15.00

Start: 15.00-17.00 vid Granbecks livs, Fogdö. Startavgift: 150 kr Grillat och kaffe med hembakt bröd vid målet. Prisutdelning vid målet efter avslutad tävling. VÄLKOMNA! FOGDÖ IF OCH FOGDÖ BYGDEGÅRDSFÖRENING: Under "Aktiviteter" finns hela affischen!

Årsmöte den 22 februari

Fr.v. Rolf Persson, ordförande, Pirjo Schreij-Paananen, kassör och Randi Wetterhus, styrelseledamot. Årsmötet hölls i Bygdegården och inte digitalt, som skedde 2021.

Några bilder från veteranbilsstämman den 9 augusti 2021

Se bilder under Aktiviteter!

Loppis med gammalt och nytt

Loppisen ägde rum söndagen den 5 september 2021. Oväntat många kom. Korven tog slut! Bilder finns under Aktiviteter.

FOGDÖ FAMILJERALLY

Familjerallyt kördes den 25 september 2021. Titta under Aktiviteter!

Stockbåten är renoverad

Båten är gjord av en ekstock. Den är rengjord och en informationstavla är uppsatt på väggen med fakta om båten. Stockbåten har åldersbestämts med C-14 metoden och tros vara från 1300-talet. Dykare från Västerås hittade den på 1970-talet och gav den till Fogdöns Hembygdsförening 1988. Den hänger på Fogdö Bygdegård.

Hyra Bygdegården

Klicka på knappen nedan, så kommer du till listan för avgifter vid uthyrning! Boka sedan hos Helena Westling, Granbecks ICA, 0152-30001. Du kan inte boka här.