Välkommen till vår fina bygdegård!

Här kan du till en låg kostnad hyra stora, trevliga lokaler för födelsedagar, bröllop, släktträff m.m, anpassade för rörelse- hindrade. Ljudanläggningen är toppmodern med hörslinga. Nu finns även ett digitalpiano och en projektor/"kanon" för bild- och filmvisning.

Välbesökt julmarknad på bygdegården den 20 november

Konstutställning helgen 17-18 september

Susanne Eklund, Mats Boussard och Mona och Stella Tumba ställde ut akvareller, fotokonst, olja, laserprint och smycken. Se bilder och text under Aktiviteter!

Några bilder från veteranbilsträffen den 8 augusti 2022

Fler bilder under Aktiviteter!

BYGDEGÅRDS-LOPPIS Lördagen den 30 juli

Gammalt, nytt och hantverk. Inne och utomhus. Se bilder under Aktiviteter!

Fogdörallyt den 26 maj

Fogdö IF och Fogdö Bygdegårdsförening arrangerade sitt Familjerally som brukligt på Kr. Himmelsfärdsdag. Under Aktiviteter finns bilder.

Du har väl inte glömt?

... att betala medlemsavgiften till Fogdö Bygdegårdsförening? Medlemsavgiften bidrar till att vi kan fortsätta att underhålla och renovera bygdegården. Den senaste förbättringen är ljuddämpande plattor i innertaket, som dessutom gör lokalen ljusare. Fogdö Bygdegårdsförening arrangerar olika aktiviteter under året. Nu närmast är det Familjerallyt som anordnas tillsammans med Fogdö IF den 26 maj och på midsommarafton det traditionella midsommarfirandet. Swisha din medlemsavgift, som är 150:-/ hushåll, till 123 350 6292 eller sätt in på bg 438-0861. Välkomna till Fogdö Bygdegårdsförening!

Stockbåten är renoverad

Båten är gjord av en ekstock. Den är rengjord och en informationstavla är uppsatt på väggen med fakta om båten. Stockbåten har åldersbestämts med C-14 metoden och tros vara från 1300-talet. Dykare från Västerås hittade den på 1970-talet och gav den till Fogdöns Hembygdsförening 1988. Den hänger på Fogdö Bygdegård.

Hyra Bygdegården

Klicka på knappen nedan (lite ljusare än bakgrunden), så kommer du till listan för avgifter vid uthyrning! Boka sedan hos Helena Westling, Granbecks ICA, 0152-30001. Du kan inte boka här.