Börje sportklubb

Sportklubben startade 1969 och kan idag vid de agna anläggningarna i Fjälleden och idrottgården erbjuda många olika aktiviteter såsom senior- och ungdomsfotboll, ridning, bordtennis, tennis och motion. BSK underhåller även elljusspåren vid Fjälliden, spårat för skidåkning samt anordnar ett flertal motionsaktiviteter och tävlingar.

Vi vet att idrotten fostrar och ger gemenskap. BSK ser som sin viktigaste uppgift att ge våra ungdomar en möjlighet att utvecklas i en positiv anda, individuellt eller i lag. Stöd oss genom att betala medlemsavgift.