Bakgrundsbild
  • Hem

Om bygdegården

Huvudbild

Börje Idrottsgård ägs av Stiftelsen Börje idrottsgård som i sin tur stiftades av bygdens stora förening Börje Sportklubb 1975. Stiftelsen primära uppgift är att förvalta och utveckla idrottsgården i Börje så att privatpersoner och organisationer kan hyra lokalerna för kurser, fester och andra typer av evenemang.  Idag nyttjas dagligen lokalerna av fritids- och förskoleverksamhet.

Börje Idrottsgård drivs helt med ideella krafter såsom många andra föreningar i bygden. Man kan säga att Stiftelsen är en del av Börje SK som har ca 600 medlemmar.