Priser

Hyrestiden vid ett hyrestillfälle är normalt hyresdagen från kl. 12.00 till kl. 12.00 dagen efter. Dessa tider kan i mån av tillgänglighet förlängas mot tillägg.

• Stora salen (inkl. lilla salen)
    3400 kr/tillfälle
  • Klubblokalen
    1600 kr/tillfälle
    Barnkalas (del av dag i mån av tillgänglighet) 600 kr
  • Bakfickan
    500 kr/tillfälle
  • Hela Idrottsgården (inkl. klubblokalen)
    4500 kr/tillfälle
  • Kuvertpris
    10 kr per uppsättning
  • Slutstäd
    Stora salen 1200kr
    Klubblokalen 600 kr

Medlemmar i Börje SK har 30% rabatt på alla förekommande priser förutom slutstäd.

För Börje SK:s sektioner, allmännyttiga föreningar, övriga föreningar, skolor och studieförbund i Uppsala kommun gäller kommunens prislista för markeringsavgift, 32 kr (år 2019).

Vid längre hyrestider. speciella anpassningar eller lokalfrågor skicka oss dina önskemål och uppgifter via e-post så återkommer vi till dig med offert.