Intro image

Välkommen till Bälinge bygdegård

För en levande bygdegård - bli medlem du också!

Konstsalong

Traktens konstnärer ställer ut sina alster. Kom och titta och köp. Kaffe och hembakat bröd serveras.

Bli medlem

Bälinge bygdegård behöver dig som medlem! Medelmsintäkterna är viktiga för vår ekonomi och vårt arbete för att bevara och utveckla vår samlingslokal. Bli medlem för 2022! Medlemsavgift 200kr/år för hushåll, 350kr/år för förening. Swish: 123 317 0503 Postgiro nr.: 325174-1 Ange namn, adress och ev. mailadress. Som medlem har du rabatt vid hyra av bygdegården. TACK!