Intro image

Välkommen till Bälinge bygdegård

För en levande bygdegård - bli medlem du också!

Blomsterauktion

Vilken succé! 4900 kr ropades det in blommor för. 5000 kr till Ukraina via UNHCR. När auktionen startade var borden fulla med blommor och när vi var klara fanns inget kvar. Tack till alla som gjorde detta möjligt. Ni som kom, skänkte och budade.

Bli medlem

Bälinge bygdegård behöver dig som medlem! Medelmsintäkterna är viktiga för vår ekonomi och vårt arbete för att bevara och utveckla vår samlingslokal. Bli medlem för 2022! Medlemsavgift 200kr/år för hushåll, 350kr/år för förening. Swish: 123 317 0503 Postgiro nr.: 325174-1 Ange namn, adress och ev. mailadress. Som medlem har du rabatt vid hyra av bygdegården. TACK!