1. Info om Älvsåkersgården

Välkommen till Älvsåkersgården ! "Säker föreningsgård 2019-12-12 till 2022-12-12".

Har vi berättat att vi är en av 50 föreningsgårdar i hela landet som är certifierade som en Säker föreningsgård?
Det innebär att vi utbildat oss inom riskmedvetenhet och skadeförebyggande arbete för att öka säkerheten i och för vår föreningsgård.
Bra va? Är du nyfiken kan du läsa mer om certifieringen här https://sakerforeningsgard.se

Kontakt och bokning

För manuell bokning via telefon och ytterligare information, ring:
Maynard Jakobsson Tel.nr. 0708-830810  eller
Ingemar Berntsson  Tel.nr. 0739-40 03 09
mail: maynardjakobsson@gmail.com, alvsakersgarden@gmail.com.
Vårt önskemål är ju att du i första hand bokar via vår bokningssida.
För er som vill/kan boka över internet gå till fliken Boka/Förfrågan, skicka förfrågan så får du svar så fort vi ser din förfrågan, vi lämnar besked om dina önskemål kan tillgodoses och till vilket pris du får betala. Skicka förfrågan så hoppas jag att det är ledigt!
Frågor kan besvaras på mail, maynardjakobsson@gmail.com, alvsakersgarden@gmail.com

Älvsåkersgårdens Bankgiro 729-4432.