Bli medlem i Söderögårdens bygdegårdsförening

Vi erbjuder alla bygdens invånare och fritidsboende att bli medlemmar i Söderögårdens Bygdegårdsförening.

Alla medlemmar som vill kan delta i det gemensamma arbetet för att bevara bygdegården i ett fint skick. Det innebär att det finns fasta arbetsgrupper för bland annat städning, underhåll och gräsklippning. Vi har också tillfälliga arbetsgrupper för olika arrangemang.

För att bygdegården ska kunna utgöra en trivsam mötesplats är det viktigt att vi kan behålla den höga kvaliteten och den inbjudande miljön som vi har idag. Detta bidrar också till bygdens attraktionskraft. Trots att mycket görs med ideella insatser och ett visst driftsstöd från kommunen behövs det ständigt ekonomiska resurser för reparationer och kompletteringar.

För att bli medlem betala medlemsavgiften. Glöm inte att ange ditt namn