Välkommen!

till Skälby Gård som bedrivs av Skälby Barkarby Bygdegårdsförening. Föreningen bildades officiellt i april 1984 men hade då drivits av en interimsstyrelse redan 1983. Skälby Gård är en väl utrustad lokal lämplig för alla typer av sammankomster, bröllop, kalas, föreningsfester, möten, studiecirklar mm. Huvudbyggnaden har utrustning för 70 personer och Annexet för 30 personer.

Paus i evenemangen

Med nuvarande restriktioner har vi inte planerat att genomföra några evenemang första halvåret. Så snart restriktionerna tillåter planerar vi att återuppta evenemangsverksamheten i den omfattning som medges.