Bakgrundsbild

Ornö bygdegårdsförening

Ornö bygdegårdsförening har cirka 100 medlemmar.
Styrelsen består av sex ordinarie ledamöter och sju suppleanter.

Ordförande: Hannes Eghult
Kassör: Tomas Axell

Styrelsens uppgift är att förvalta bygdegården och se till att lokalen fungerar för de många olika verksamheter som använder den . Att se till att byggnaden underhålls och repareras är en viktig uppgift för styrelsen, liksom att hantera uthyrningen, både till permanenta och tillfälliga hyresgäster. Dessutom vill bygdegårdsföreningen bidra till det kulturella utbudet på ön och arrangerar därför årligen teater, berättarkvällar och liknande.

Kontakt OBF:

E-post: obforno@gmail.com

Medlemsskap i OBF:

Att bli medlem i OBF är enkelt! Betala medlemsavgift enligt nedan och uppge namn och adress så är det klart!

Avgift:

Vuxna: 100 kr /år

Ungdomar under 18 år:  20 kr/år

Medlemsavgiften betalas via postgiro 370701-5 eller Swish 123 15 964 85.
Ange namn och adress för den eller de personer som anmälan gäller.

Information om hantering av register enligt GDPR

Som medlem hyr du bygdegården till ett billigare pris, och får genom årsmötet möjlighet att påverka föreningens arbete och välja styrelse. Styrelsen välkomnar dessutom varmt egna initiativ till aktiviteter och annat som är öppet för allmänheten. Ordnar du en ideell aktivitet får du låna lokalen gratis. Styrelsen ordnar även vår- och höststäd, ett trevligt tillfälle att umgås med andra medlemmar i föreningen samtidigt som vi ägnar oss åt lättare underhåll i och runt bygdegården. Lunch och fika står också på schemat på städdagarna. OBF ordnar även olika typer av evenemang där medlemmar har lägre inträdesavgift.

Vill du få utskick om möten och annan info från OBF, meddela detta per mejl till obforno@gmail.com