Bakgrundsbild
  • Hem

Om bygdegården

Ornö bygdegård

Ornö bygdegård ligger vackert vid Kyrkviken på ön Ornö i Stockholms södra skärgård. Bygdegården ägs och förvaltas av Ornö bygdegårdsförening, OBF, som är en politiskt och religiöst obunden förening. I bygdegården finns affär, restaurang och bibliotek.  Det finns också en stor sal som kan användas för möten, fester och olika typer av evenemang. Stora salen fungerar också som gymnastiksal för Ornö skola, och skolbarnen äter sin lunch i restaurangen. Restaurangen drivs av Kyrkvikens Bar&Bistro (bokning@kbb-orno.se , 08 501 56000).

Kontakt OBF:

Styrelsens e-post: obforno@gmail.com

Bokning: Qina Hermansson, telefon 070-715 48 09, e-post obforno@gmail.com

Mer info om bokning: Boka bygdegård

Facebook: https://www.facebook.com/OrnoBygdegardsforening

Instagram: orno.bygdegardsforening

Medlemsskap i OBF:

Att bli medlem i OBF är enkelt! Betala medlemsavgift enligt nedan och uppge namn och adress så är det klart!

Avgift:

Vuxna: 100 kr /år

Ungdomar under 18 år:  20 kr/år

Medlemsavgiften betalas via postgiro 370701-5 eller Swish 123 15 964 85.
Ange namn och adress för den eller de personer som anmälan gäller.

Vill du få utskick om möten och annan info från OBF, meddela detta per mejl till obforno@gmail.com