Bakgrundsbild
  • Hem

Boka bygdegården

Priser och lokalinfo

Bygdegårdens lokaler bokas via Qina Hermansson:
E-post: obforno@gmail.com.

Hyran för bygdegården har två prisnivåer beroende på om den som hyr är medlem i Ornö bygdegårdsförening eller inte.
Bli medlem här

Prisexemplet gäller Stora Salen som har plats för upp till 80 sittande gäster. Då ingår även kök med spis och diskmaskin och porslin för 80 personer. Det finns också en handikappanpassad toalett samt ett mindre kapprum. Stora salen har egen entré i norra delen av bygdegården. Salen är lämplig för fest och högtid, dans, sport/hälsoevenemang och kulturevenemang.

Hyra Stora Salen och köket:

Dygnspris (fest, konsert, middag): icke medlem  3000 kr, medlem 1000 kr

Dagspris (dop, minnesstund, barnkalas): icke medlem 1500 kr, medlem  500 kr

Oktober till och med april går det även att hyra hela bygdegården inklusive restaurangen och restaurangköket. Då finns plats för ytterligare 80 sittande gäster. Det finns också möjlighet att boka servering av Kyrkvikens Bar & Bistro (bokning@kbb-orno.se, 08-501 56 000 ). För prisinformation om att hyra restaurangdelen, eller pris för att hyra flera dygn, vänligen kontakta bokningsansvarig.

För hyra gäller även följande villkor:

· Medlemspriser gäller inte om lokalen hyrs för kommersiella syften

· Medlemspriser gäller om man varit medlem minst ett år innan hyrestillfället

· Hyran faktureras i förskott

· Städning ingår inte i hyran, hyresgästen städar själv lokalen

· Ideella föreningar lånar lokalen gratis för möten och sammankomster – men betalar medlemspris för fest

Vill du starta en aktivitet som är öppen för allmänheten?

Styrelsen välkomnar varmt egna initiativ till aktiviteter och annat som är öppet för allmänheten. Ordnar du en ideell aktivitet får du låna lokalen gratis.