BLI MEDLEM

Att bli medlem i OBF är enkelt, betala medlemsavgift enligt nedan och uppge namn och adress så är det klart! Du får tillgång till förmånliga hyror, evenemang och aktiviteter för alla åldrar.

För medlemmar

Mailutskick

Vill du få utskick om möten och annan info från OBF, meddela detta per mejl till obforno@gmail.com

Postgiro

Swish

Medlemsavgift

Vuxen: 100 kr/år Ungdom: 20 kr/år (under 18 år) Medlemsavgiften betalas via postgiro eller Swish enligt ovan. Ange namn och adress för den eller de personer som anmälan gäller, Välkommen!

Information om hantering av register enligt GDPR