Bakgrundsbild

GDPR

Ornö bygdegårdsförening skapar ett medlemsregister över de vuxna som betalar medlemsavgift. Vi behöver registret för att kunna informera om allt som händer i föreningen, kalla till årsmöte och evenemang. Registret kommer att innehålla namn och den postadress du angivit i inbetalningen.

Om inbetalningen avser flera namngivna personer kommer vi att skapa en registerpost per person. Om du vill få information via mail så sparar vi mailadressen som du meddelat oss. Vi kommer också spara inbetalningsdatum samt antalet vuxna och barn som betalningen avser.

Registret kommer bara att användas av Ornö bygdegårdsförenings sekretariat.

Din registerpost kommer att tas bort senast 2 år efter senaste inbetalning.
Du kan även innan dess begära att vi ska ta bort dina uppgifter.

Har du frågor, kontakta föreningens styrelse via obforno@gmail.com