Engagera dig i föreningen?

Kontakta oss!

Vad gör vi i Föreningen Jäckviksgården? Vi arbetar med lite allt möjligt, vi arrangerar nu den 16 december till exempelvis en julfest, alla är välkomna! Styrelsen och medlemmar försöker hålla igång vår Byagård som just nu har det lite kämpigt. Vi har förlorat två viktiga stöd under 2019, ett av dem utgjorde en väsentlig del av våra uppvärmningskostnader. Detta betyder att vi kämpar just nu för föreningens överlevnad. Om du vill stödja föreningen och bli medlem kan du swisha 50 kronor eller önskat belopp till:

123 148 38 90

Vi är i ständigt behov av fler volontärer. Tillsammans kan vi göra gott för byn och föreningslivet. Vi vill vara en levande landsbygd!

Varmt välkommen till Jäckvik!