Välkommen att bli medlem i vår förening!

Vi hoppas att du vill bli medlem i vår bygdeförening men också att du har en möjlighet att engagera dig i vår verksamhet.
Att bli medlem i Högsma bygdeförening kostar endast 200 kr per familj och år (gäller vuxna i familjen och barn upp till tom 16 år).
Medlemsavgifterna är en viktig del, som hjälper oss att få medel till drift och underhåll, men också för att utveckla verksamheten.

Som medlem har du flera förmåner:

– Du får hyra Gummarpsbastun för 350 kr istället för ordinarie pris 400 kr.

– Nytt från och med 2013 är att du får hyra den stora festlokalen, den lilla festlokalen och köket, för 400 kr istället för ordinarie pris 500 kr.
Vill du bara hyra den lilla festlokalen med kök så kostar det 200 kr istället för ordinarie pris 250 kr.
Föreningar som hyr lokalerna får rabatterade priser.

Kontakta oss, eller betala in medlemsavgiften via bankgiro 5020-9782. Glöm inte att ange era namn i familjen på inbetalningen och att betalningen avser medlemsavgift.