Välkommen

till Högsma Bygdeförening. Här finns vi i Göingeskogen och kan erbjuda fest-/konferenslokal, vandrarhem och en fantastisk insjöbadplats. Dessutom närheten till många intressanta och härliga utflyktsmål.

Intro image

Engagera dig i vår förening!

Vi tror att Du är en bra resurs och vi vill gärna se dig i arbetet med vår stabila och välorganiserade förening. Låter det intressant? Hör i så fall av dig till någon i styrelsen.

Medlemsförmåner

Som medlem får du hyra festlokalen och köket, för 400 kr. Ordinarie pris är 500 kr. Dessutom får du hyra Gummarpsbastun för 350 kr istället för 400 kr. Föreningar som hyr lokalerna får rabatterade priser.