Bakgrundsbild

Hitta hit

Vår adress är Tostaredsvägen 219, 43974 Fjärås och är belägen i Kungsbacka kommun. Följande karta visar var Fjärås bygdegård ligger, i kanten av Fjärås Bräcka, samt koordinater för GPS.

Koordinater ovan enligt WG S84.

Med bil från söder på motorvägen E6/E20. Tag av vid avfart 58 skylt Fjärås/Åsa.  Sväng vänster 600 m mot Fjärås. Sväng höger in på Tostaredsvägen vid Shell-macken i ca  2,2 km, bygdegården är till vänster.

Med bil från norr på motorvägen E6/E20. Tag av vid avfart 58 skylt Fjärås/Åsa. Tag 1,2 km vänster mot Fjärås. Sväng höger in på Tostaredsvägen vid Shell-mack 2,2 km, bygdegården är till vänster.

Koordinaterna enl RT90 är 637406, 128293.