Bakgrundsbild
  • Hem

Boka bygdegård

Välkommen att hyra Fagerhults bygdegård.

För bokning och information:
Maylone Aronsson 070-512 05 55

I bygdegården finns plats för 55 personer. Här finns mixerbord, högtalare samt storbildsprojektor och filmduk i taket.

Ett välutrustat kök med porslin, bestick, vin- och ölglas och koppar för ca 50 personer. Det finns spis, micro, stort kylskåp samt kyl-frys. Det finns även restaurangdiskmaskin som tar ca 5 minuter.

Bygdegården är utrustad med handikapptoalett inkl. skötbord samt utvändig ramp.

På baksidan finns utemöbler och möjlighet att grilla. En stor gräsyta som passar utmärkt för olika aktiviteter. Här finns en boulebana.

Hyreskostnad
Ett dygn (12-12) 350 kr för icke medlemmar

Ett dygn (12-12) 200 kr för medlemmar

I priset ingår uppvärmning, el, vatten, toalettpapper, tvål, pappers-handdukar samt porslin, glas, bestick m m och tillgång till all köksutrustning.

Hyresgästen ansvarar själv för städning vid avslutad förhyrning.

OBS! All bokning av lokalen för barn och ungdom görs av målsman.

Hyreskostnaden betalas till uthyrningsansvarig.