Fagerhults bygdegård

Bygdegården passar både det lilla och stora sällskapet med fina lokaler och härligt stora utomhusytor. Perfekt att hyra vid fest, bröllop, barnkalas, dop, födelsedagskalas, sammanträden och andra tillställningar.

Hyr lokal

Hyr vår fina bygdegård som ligger i lantlig miljö tre mil norr om Kalmar. Bygdegården är perfekt för kalas och möten upp till 55 personer.

Boka bygdegård

Aktiviteter

Bygdegårdsförening ordnar med gemensamma aktiviteter i bygden, t ex spela boule, midsommarfirande och kräftskiva.

Aktiviteter

Bli medlem

Bygdegården drivs ideellt av Fagerhults bygdegårds-förening. Bli medlem och stöd arbetet med attraktiv bygde-gård och levande landsbygd.

Kontakt/bli medlem