Bakgrundsbild
  • Hem

Varmt välkommen till våra aktiviteter i Fagerhults bygdegård!

Mars

Årsmöte i Fagerhults bygdegårdsförening lördagen den 14 mars kl. 16.00. Sedvanliga årsmötesförhandlingar samt bjuder vi på fika.

April

Fixardag lördagen den 18 april. Vi träffas kl. 09.00 för att vårstäda bygdegården in- och utvändigt. Vi bjuder på fika och lunch.

Maj

Premiär för våra boulekvällar söndagen den 10 maj  kl. 18.00. Därefter träffas vi varje söndag kl. 18.00 under sommaren. Vi tänder grillen så ta gärna med något att äta och dricka.

Juni

Vi spelar boule varje söndagskväll kl. 18.00. Vi tänder grillen så ta gärna med något att äta och dricka.

Vi firar midsommar med att gemensamt klä midsommarstången och traditionellt midsommarfirande. För mer information kontakta någon i styrelsen. Kontaktuppgifter finns på sidan Kontakt/bli medlem.

Årets traditionella sommarauktion fredagen den 26 juni kl. 18.30. Kvällen bjuder på auktion, kaffe med hembakat, lotterier och hemmagjord ostkaka. Vill du skänka något till försäljning är vi självklart tacksamma.

Juli

Augusti

Perfekt inledning på augusti månad är vår kräftskiva. För mer information kontakta någon i styrelsen. Kontaktuppgifter finns på sidan Kontakt/bli medlem.