Till Riksförbundet
Gå till distrikt
Bakgrundsbild
  • Hem
  • Boka bygdegård

Boka bygdegård

Hyr Boge bygdegård som semesterboende!

Om semesterboendet

Bygdegården har 8 bäddar i mangårdsbyggnaden. Några ytterligare bäddar finns mot extra avgift. Fastigheten ligger naturskönt belägen i jordbrukslandskapet i Boge socken. Till huset hör stor trädgård i ogenerat läge. På fastigheten finns två mindre byggnader. Den ene användes för länge sedan till smedja. En del av den gamla utrustningen för smide finns kvar. Den andre lilla byggnaden är en flygelbyggnad som förr användes till bostad för drängar och pigor eller den äldre generationen på gården. Där finns även förrådsutrymmen.

Avståndet till havet från fastighen är ca 2 km. Inom 6-7 km finns fantastiska badstränder och rekreationsanläggningar. Slite samhälle ligger ca 6 km från fastigheten. I Slite finns det mesta som kan behövas för Din semester.

Information

Boge Bygdegård består av en stor mangårdsbyggnad och en flygel som båda hyrs ut tillsammans eller var för sig. Under juni – augusti sker uthyrningen hela veckor från lördag – lördag. Övrig tid kan hyrestiden överenskommas med uthyraren. Bygdegården är lämplig till många typer av evenemang men är idealiskt för barnkalas, fester, dans, studiecirklar, möten med mera. Välj passande årsperiod i vänstermenyn för mer information.

Bygdegården är handikappanpassad på bottenplanet.

Kalender

Ledig
Kväll
Dag
bokad
MTOTFLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31