Viktmagasinet

Viktmagasinet är namnet på gymmet som sedan 2011 finns i bygdegården. Viktmagasinet är en sektion inom Blidsbergs Bygdegårdsförening och drivs helt ideellt.

Som medlem i Blidsbergs Bygdegårdsförening har du möjlighet att lösa ett träningskort på gymmet. Medlemskapet gäller innevarande kalenderår.

Viktmagasinet har en ambition att kunna erbjuda våra medlemmar träning och friskvård på “hemmaplan”för en låg årskostnad. Gymmets ideologi är att det inte ska vara en ekonomisk faktor som avgör om människor ska kunna träna och Må Bra.
Åldersgränsen är 14 år  för att träna på Viktmagasinet utan vuxet sällskap.

Årsavgift  2020

Avgiften är per kalenderår, och gäller från det datum du löser träningskortet  fram till årsskiftet innevarande år.  Vi delar inte upp avgiften i kortare perioder.

Enskilt medlemskap 600 kr/år

Familjemedlemskap 1350 kr/år  (alla bor då på samma adress)

För medlemskap kontakta:

Anna-Lena Kjellman tel: 0739-428846,  0321-31700. E-post: anna-lena.kjellman@telia.com

Avgiften betalas med bankgiro eller swish till

Blidsbergs Bygdegårdsförening

Swishnummer: 123 089 90 21