Viktmagasinet

Viktmagasinet är namnet på gymmet som sedan 2011 finns i bygdegården. Viktmagasinet är en sektion inom Blidsbergs Bygdegårdsförening och drivs helt ideellt.

Som medlem i Blidsbergs Bygdegårdsförening har du möjlighet att lösa ett träningskort på gymmet. Medlemskapet gäller innevarande kalenderår.

Viktmagasinet har en ambition att kunna erbjuda våra medlemmar träning och friskvård på “hemmaplan”för en låg årskostnad. Gymmets ideologi är att det inte ska vara en ekonomisk faktor som avgör om människor ska kunna träna och Må Bra.
Åldersgräns för att träna, utan vuxet sällskap, på Viktmagasinet är 14 år.

Årsavgift 2019 och 2020

Avgiften är per kalenderår, och gäller från det datum du löser träningskortet  fram till årsskiftet innevarande år.  Vi delar inte upp avgiften i kortare perioder.

Enskilt medlemskap 600 kr/år

Familjemedlemskap 1350 kr/år

För medlemskap kontakta:

Anna-Lena Kjellman tel: 0739-428846,  0321-31700. E-post: anna-lena.kjellman@telia.com

VIKTMAGASINET 2020