Bakgrundsbild

Jubileumsfest Byalaget 30 år

Välkomna alla medlemmar till Byalagets 30-årsfirande!

År 1990 bildades Byalaget som då hette Åtorps byalag i Bjurtjärn. Vi kommer den 22:e Oktober fira att Byalaget fyllt 30 år, med pompa och ståt! Det kommer att finnas lyxig kallskuren buffé, det kommer att hållas tal, det blir underhållning av Tony Lundells band FOUR, lotteri, dans, mm, och baren är givetvis öppen.

Maten kommer att bestå av buffé med kallskuret av olika slag, röror/sallad/bröd, valfri dryck i baren och kaka med kaffe. pris 250:- (vegetariskt alternativ vid önskemål)

Vi kommer att ha begränsat antal platser denna kväll så det krävs föranmälan, betalning på plats i entrén

Anmälan till Anna Högberg. hogberganna76@gmail.com eller 0709708109.

Sista anmälningsdag är 17:e oktober men det är först till kvarn som gäller!